VOOR OPDRACHTGEVERS

Heeft u op korte termijn een ervaren en vakinhoudelijke professional nodig? Simpelsearch heeft direct inzetbare professionals die inzetbaar zijn in heel Nederland. Bij tijdelijke of vaste vraagstukken bieden wij professionals aan. Simpelsearch werkt met mensen die beschikken over:

  • Afgeronde MBO, HBO- of universitaire opleiding;
  • Relevante werkervaring;
  • Ambitie om persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien;
  • Communicatief sterk.

Werving en selectie
Via Werving & Selectie vindt Simpelsearch een nieuwe medewerker voor uw organisatie. Samen kijken naar uw wensen en bepalen aan de hand hiervan een zoekprofiel. Wij vinden de meest geschikte kandidaten en u ontvangt hierbij van ons de bijbehorende CV’s. Binnen de kort tijdbestek kunt u een nieuwe medewerker verwelkomen.

Freelance - bemiddeling
Op zoek naar een externe zelfstandige medewerker op het gebied van ICT, Geo-Informatica, Finance en/of Sales ? Een medewerker die oplossingen biedt, maar niet aan uw organisatie op de loonlijst staat. Simpelsearch bemiddelt interim-opdrachten voor freelancers.

Interim management - bemiddeling
Tijdelijk een ervaren manager nodig? Denk aan het herstructureren van een verkoopteam of het uitvoeren van een nieuwe bedrijfsactiviteit. Simpelsearch werkt met interim professionals die de oplossing kunnen zijn voor uw probleem of vraagstuk.

Executieve search - Headhunting
Opzoek naar een exclusief en specifieke persoon? Simpelsearch ontzorgt u en neemt uw zoekwerk uit handen. Op maat bieden we oplossingen aan in de vorm van executieve search.